anti-age-firming-night-creamOm Anti-Age

När åren går och man blir äldre förändras även ens hy. Huden kanske inte är lika spänstig eller inte har samma lyster som den en gång hade. Det är här anti-age produkter kommer in.

De är speciellt framtagna för att motarbeta och förebygga denna process, vilket inkluderar att bevara hudens spänst och lyster, samt att motverka rynkor och fina linjer.

Här kan du läsa svar på vanliga frågor om vår produktserie Anti-Age.

För den som har fet hud och inte vill ha någon kräm med fett överhuvudtaget, fungerar det att bara använda L300 Anti-Age Face Serum då?

Fäll ner

L300 Anti-Age Face Serum är helt oljefri och lämpar sig mycket bra för dem som har fet hy. Tänk på att vara försiktig vid den tunna, känsliga huden kring ögonen.

När ska man börja använda anti-age produkter?

Fäll ner

Produkterna i L300 Anti-Age är främst framtagna för kvinnor som är 30 år och uppåt. Men produkterna kan även användas av yngre kvinnor för att förebygga tidiga ålderstecken på huden, t ex i kombination med L300 Moisturizing Lotion.

Varför har man ett serum i serien?

Fäll ner

L300 Anti-Age Hydrating Booster & Firming Face Serum ger en extra effekt i hela ansiktet eller på särskilt utsatta hudytor, allt efter var man anser sig behöva extra behandling. Hud med olika ålderspåverkan och torrhet kan med ett koncentrerat serum behandlas precis där det behövs. Tänk på att serumet inte är en ögonprodukt så den ska inte användas som en ögonkräm. Däremot går den bra att applicera på ”kråksparkar”.